sadsad x
asdasd
Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Aydınlatma ve Açık Rıza Metni
 

ZİYARETÇİLER İÇİN
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ


Değerli ziyaretçilerimiz,

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel verileriniz (ad-soyadı, iletişim, işlem güvenliği ve görüntü kaydı verileri) veri sorumlusu sıfatıyla Robotistan Elektronik Ticaret A.Ş. (“Şirket”) tarafından fiziksel mekân güvenliğinin temini ile ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması ve takibi amacıyla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel verileriniz; “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” veya “ilgili kişilerin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerinden birine dayalı olarak işlenme amacı için gerekli olan süre kadar saklanmak üzere; güvenlik kameraları, kurumsal iletişim hesapları ve cihazları ile kablosuz ağ bağlantısı gibi Şirketimize ait bilişim sistemleri vb. muhtelif kanallar aracılığıyla toplanmakta olup ilk paragrafta belirtilen amaçlarla sınırlı olarak Şirketimizin grup şirketleri ile iştirak ve bağlı ortaklıklarına, akdi veya kanuni yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla dışarıdan hizmet aldığı kuruluşlara (güvenlik, sağlık, iş güvenliği, hukuk vb. konularda) ve gerektiği takdirde yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilmektedir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11’inci maddesi kapsamındaki talep ve başvurularınızı Şirketimize iletebilirsiniz. Konu hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için lütfen internet sitemizde yayımlanan (https://www.robotistan.com) “Kişisel Verilerin Korunması, İşlenmesi ve Gizlilik Politikamızı” inceleyiniz.

Saygılarımızla bilgilerinize sunarız.


ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİCARET A.Ş. SİTE/MOBİL UYGULAMA ÜYELİĞİNE İLİŞKİN AÇIK RIZA METNİ

Mevcut veya ileride güncelleyeceğim kişisel verilerimin, üyelik ekranında tarafıma sunulan, ayrıca Robotistan Elektronik Ticaret A.Ş. (Robotistan) internet sitesi (https://www.robotistan.com “Site”) ve Robotistan mobil uygulaması (“Mobil Uygulama”) üzerinden her zaman ulaşabileceğim aydınlatma metninde detaylı olarak açıklandığı şekilde, Site/Mobil Uygulama üyelik (“Üye”) işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, üye girişi yapabilmem, üyelik bilgilendirmelerini alabilmem, Üye olarak Site/Mobil Uygulama üzerinden alışveriş yapmak için her alışveriş işleminde tekrar bilgilerimin girilmesine gerek kalmadan üye bilgilerimi kullanarak alışveriş yapabilmem, Üye olarak daha önce verdiğim siparişleri ve sipariş geçmişini görüntüleyebilmem, özel üyelik programlarından faydalanabilmem, mağazalar ve Site/Mobil Uygulama’dan yapacağım alışverişlerime göre oluşturulacak bana özel imkan ve tekliflerden yararlanmam, puan kazanabilmem ve bu puanları kullanabilmem, genel veya bana özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanyaların düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarda Robotistan’a ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.) yapılması amaçlarıyla işlenmesine ve veri zenginleştirme/tekilleştirme faaliyetlerinde bulunulması amaçlarıyla Robotistan’ın iş ortaklarıyla paylaşılmasına ve bu şirketlerle paylaştığınız verilerinizin Robotistan tarafında da güncellenmesi, zenginleştirilmesine, bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amacıyla Robotistan’ın yurtiçi ve yurtdışında bulunan hizmet sağlayıcı ve tedarikçileriyle paylaşılmasına rıza veriyorum.


 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.