sadsad x
asdasd

3 Boyutlu Baskı Yapıştırıcı ve Tabla Temizleme Seti

Ürün Kodu
:
18840
Marka / Menşei
:
Provision
Stok Adedi
:
10+
Fiyat
:
179,85 TL + KDV
KDV Dahil Fiyat
:
215,82 TL
Aynı Gün Kargo
Hafta içi 17:00’a, Cumartesi 10.30'a kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır.
Alışveriş Listeme Ekle
Buraya tıklayarak bu ürünü listenize ekleyebilir ve daha sonra yeniden inceleyebilirsiniz.
Teknik Servis
Deneyimli kadromuz ve gelişmiş teknik servis desteğimiz ile hep yanınızdayız.
İade Garantisi
14 gün iade garantisi ile
sizleri hiç üzmeden
süreci yürütüyoruz.
Yorum Ekle
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (7)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Soru Sor
  • 3 Boyutlu Baskı Yapıştırıcı ve Tabla Temizleme Seti

    Provision P24, 3 boyutlu baskıların yazıcı tablasına yapışmasını sağlayan akrilik esaslı bir plastik kaplayıcıdır.  ABS, PLA, Flex gibi plastik esaslı malzemelerin zemine tutunmasını sağlar. Filament kalkması ve kavlama problemlerinin önüne geçerek kaliteli bir baskı almanıza yardımcı olur. Uygulandığı yüzeyi atmosferik etkilerden korur ve asitlerden etkilenmez. 

    Ürünün yeni versiyonunda mavi sıvıya gerek olmadan kullanım sağlanabilmektedir. Üretici tarafından ürün içeriğinden S24 çıkarılmıştır.

    Provision P24 Nasıl Kullanılır? 

    Yapıştırıcının kullanılacağı yüzeyin kirlerden arındırılmış olması gerekmektedir. Bu yüzden yüzey, bir bez ile temizlenerek kullanıma hazır hale getirilmelidir. Ardından P24 1 dakika boyunca çok iyi çalkalanmalıdır. Çalkalama işlemi sonrası P24, yüzeye yaklaşık 20cm mesafeden tüm tablaya eşit bir basınçta ve miktarda uygulanmalıdır. Kaplama gücü, yüzeyin cinsine ve kaplama kalınlığına göre değişmektedir. Yapıştırıcının kuruma süresi yaklaşık 40 saniyedir.

    NOT: Kabinli 3D yazıcılarda ortalama minimum tabla sıcaklığı 45°C olmalıdır. Kabini olmayan yazıcılarda tabla sıcaklığı 60°C olmalıdır. 

    UYARI: Güneş ışığı ile doğrudan temastan ve 50°C üzeri ortamlardan uzak tutunuz.

    Provision S24 Nasıl Kullanılır? 

    S24 baskı işlemi bittikten sonra baskı ile baskı alanın birleştirildiği yerlere püskürtme şeklinde kullanılır. Uygun sıcaklık ve S24 kullanım sonucunda baskınız 60 saniye içerisinde baskınız tablanızdan ayrılacaktır. Ürünün etkili olabilmesi için gerekli olan uygun tabla sıcaklığı 30-35 derece arasında olmalıdır. Sıcak yüzeylerde de kullanılabilir ama bu durum ürünün etkisinin azalmasına yol açacaktır ve fazla S24 kullanmanızı gerektirecektir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.