Flip Flop Devresinde Çakar Lamba Olarak Yaklaşık 3 AY Gibi Bi Süre Kullandım. Gerçekten İyi Gidiyor. GP Her Zaman İyidir :) ( kesintili kullandım 1 saat max açık kalma süresi günlük)
Merhabalar; Konu hakkında "forum.robotistan.com" adresine yazmanızı rica edeceğiz. Sorununuz teknik editörlerimiz ve yüzlerce maker tarafından incelenecektir. İyi çalışmalar dileriz.
Merhabalar; Evet, gerekli donanım ve yazılım yapısını sağladıktan sonra bu ürünü cihazlarınızı internet ile kontrol etmek için kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.
ürünü nrf24L01 ile kullanabilir miyim? yani nrf24L01 in anten yerine uyumlu mudur? yoksa sadece modemler için mi uyumlu?
nrf24L01 in menzili artar mı sizce?
Merhabalar; İlgili ürün 1 hafta içerisinde stoklarımızda olacaktır. Ürüne stok tanımlaması yapıldığında e-posta ile haber almak için, "Stoklara Düşünce Haber Ver" butonuna tıklayabilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.