2'li AAA Pano Tipi Kapaklı Anahtarlı Pil Yuvası
Tükendi
Gelince Haber Ver2'li AAA İnce Kalem Pil Yuvası (3V DC - Panel Tipi, Kapaklı ve Anahtarlı)
2'Li AAA Pano Tipi Kapaklı ve Anahtarlı Pil Yuvası, iki adet standart 1.5V AAA (ince kalem) pili seri bağlayarak toplamda 3V DC güç çıkışı (şarj edilebilir 1.2V NiMH pillerle 2.4V DC) sağlayan ve cihaz kutuları ile panolara gömme (flush-mount) monte edilmek üzere tasarlanmış kompakt bir pil muhafazasıdır. AA boyutlu panolara kıyasla daha küçük ölçüleriyle yer tasarrufu sağlar; elektronik cihaz kasalarında, el tipi ölçüm aletlerinde, kumandalarda ve taşınabilir test cihazlarında pil değişimini ana kutuyu açmadan panel yüzeyinden yapabilmek için mükemmel bir çözümdür.
Ürün, pano veya kasa yüzeyinde açılan dikdörtgen yuvaya geçmeli tırnakları ve montaj delikleri yardımıyla tam oturur. Ön yüzünde yer alan entegre ON/OFF (Açma/Kapama) kayar anahtarı sayesinde cihazın gücü doğrudan dış panel üzerinden pratikçe kontrol edilir. Geçmeli/vidalanabilir koruyucu kapağı pillerin sarsıntı anında düşmesini önler ve cihaza profesyonel bir görünüm kazandırır. Yüksek kaliteli siyah ABS plastikten üretilmiş olan pil yuvası, lehimlemeye hazır renk kodlu kablo çıktıları ile donatılmıştır.
Öne Çıkan Özellikler:
- Kompakt Panel / Pano Tipi Gömme Tasarım: AAA pil ölçüsü sayesinde daha az alan kaplar; cihaz kasasının dış yüzeyine gömülerek hızlı ve pratik pil değişimi sağlar.
- 3V DC Kararlı Gerilim Çıkışı: 2 adet 1.5V AAA pili seri bağlayarak mikrodenetleyiciler, giyilebilir sistemler ve hobi devreleri için ideal gerilim üretimi.
- Ön Yüzde Entegre ON/OFF Anahtar: Cihazın içini açmaya gerek kalmadan, panel üzerinden ana gücü kolayca açıp kapatabilme imkanı.
- Kapaklı Tam Korumalı Muhafaza: Pillerin düşmesini, kirlenmesini ve dış etkenlerle temas etmesini önleyen kilitlenebilir sağlam kapak mekanizması.
- Dayanıklı ABS Plastik Gövde: Yüksek kaliteli siyah ABS plastik malzeme ve paslanmaya dirençli esnek yay temas noktaları.
Teknik Özellikler:
| Parametre | Değer |
| Ürün Tipi | Pano / Panel Tipi Gömme İnce Kalem Pil Yuvası |
| Uyumlu Pil Modeli | 2 Adet AAA (İnce Kalem Pil - Alkaline veya NiMH) |
| Çıkış Gerilimi | 3V DC (Alkaline 1.5V x 2) / 2.4V DC (NiMH 1.2V x 2) |
| Montaj Tipi | Panel / Kasa Tipi Gömme Montaj (Panel Mount) |
| Ekstra Özellikler | Ön Yüzde Entegre ON/OFF Kayar Anahtar, Koruyucu Kapak |
| Gövde Malzemesi | Siyah ABS Plastik |
| Kullanım Alanları | Elektronik Cihaz Kasaları, El Tipi Ölçüm Aletleri, Kontrol Panoları, Taşınabilir Projeler |
Paket İçeriği:
- 1 Adet 2'Li AAA Pano Tipi Kapaklı Anahtarlı İnce Kalem Pil Yuvası