T48 TL866 3G EEPROM BIOS MCU Programlayıcı
T48 TL866 3G EEPROM BIOS MCU Programlayıcı, SPI/NOR/NAND Flash, BIOS, MCU, EEPROM, AVR ve PIC entegre devrelerini programlamak için geliştirilmiş profesyonel ve endüstriyel seviyede bir programlama cihazıdır. TL866 serisinin gelişmiş versiyonu olan T48 modeli, yüksek hız, geniş entegre desteği ve güçlü donanımı ile servis, Ar-Ge ve üretim süreçlerinde güvenle kullanılabilir.
40 pinli yüksek kaliteli ZIF soket yapısı sayesinde entegreler kolayca takılıp çıkarılabilir. USB 2.0 yüksek hızlı bağlantı arayüzü ile bilgisayara bağlanarak stabil ve hızlı veri aktarımı sağlar. Geliştirilmiş 32-bit MCU mimarisi ve yüksek frekanslı çalışma yapısı sayesinde önceki modellere kıyasla daha hızlı programlama performansı sunar.
NAND, NOR Flash ve yüksek kapasiteli EEPROM bellekleri destekleyen geniş çip kütüphanesi ile anakart BIOS onarımı, gömülü sistem geliştirme, mikrodenetleyici programlama ve veri kurtarma işlemlerinde etkin çözüm sunar. Windows tabanlı işletim sistemleri ile uyumlu çalışır ve kullanıcı dostu yazılım arayüzü sayesinde kolay kullanım sağlar.
T48 TL866 3G EEPROM BIOS MCU Programlayıcı Teknik Özellikleri:
40 pin endüstriyel ZIF soket
USB 2.0 yüksek hızlı bağlantı
32-bit yüksek performanslı MCU mimarisi
SPI / I2C / NAND / NOR Flash desteği
EEPROM, AVR ve PIC mikrodenetleyici desteği
Geniş entegre veritabanı ve düzenli yazılım güncellemesi
Windows işletim sistemleri ile uyumlu
BIOS onarımı ve veri kurtarma uygulamaları için uygun
Benzer Ürünler: